`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• joc la roata ai din rulment
    iti trancane din bucsi suspensia si directia ,bara de torsiune din bucsi trancane cand franezi
    vezi si flansa rulment de pe telescop daca tot umbli pe la roti

Comment

• Trancane cand merg pe drumul ala pietruit de la mine , daca merg pe drum drept nu se aude nimic merge parfum . Maine ma duc pana la iasi pentru ca am o treaba si cumpar si bucsile astea si bieletele antiruliu le schimb si mai vorbim dupa aia ok ?

Comment

• un offtopic daca se poate:: eu zic sa asfaltezi strada ca sa nu mai trancane

Comment

• ridic-o pe cric si trage de roata stanga-dreapta, daca se misca roata e capat de bara, misti de roata sus-jos e pivotul, restul se vad la ochi
          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• @romeo : nenea primarul ce are de facut , stai sa vezi cand vine campania electorala , ca asfalteaza tot barladul
            @ claudiu : mersi asa o sa fac

Comment

• pana la proba contrarie urmeaza sfaturile lui Claudiu

Comment

• placutele mele sunt cele de pe masina , si la 56 k au 12 -13 mm , bieletele antiruliu sunt praf=> le schimb , bucsele de pe bara de torsiune nu-mi prea dau seama ,dar le schimb pt ca-s ieftine , un capat de bara e putin spus praf (cum il schimb fara se refac unghiurile ? ), si un semering+burduf ,habar nu am, de are mi-au spus mai multi mecanici ca se umezerste dar nu picura , ceea ce am observat si eu ,iar joc nu prea are, poze:
                Attached Files

Comment

• mai pun niste poze
                  Attached Files

Comment

• alea sunt placute noi dupa cate stiu eu au 12 mm noi tu ori nu folosesti frana ori folosesti altceva

Comment

• unghiul tot trebuie sa il faci..mie mi l-a facut "la ochi" un mecanic, si nu a iesit bine , degeaba
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cele noi au 18 mm , am sa incerc sa-l fac cum stiu eu si daca nu iese il schimb si pe celalalt si fec unghiurile

Comment

• vezi pe unde te duci sa faci unghiul ,ca dau buleala astia pe la noi
                          si ca sa iasa treaba buna cam tot ce tine de bucse , pivot ,bielete, etc trebuiesc schimbate.

Comment

• le schimb si eu pe care mai trebuie ca restul le-am mai schimbat eu anul trecut

Comment

• am schimbat bieletele antiruliu si alea de pe bara de torsiune , claudiu a avut dreptate , a fost usor

Comment

• cap de bara nou si unghiul e cam 95 % perfect , roata din stanga e o idee mai in spe exterior ,dar o rezolv cat de curand , in poza e cel vechi, am pus TRW
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google